La nostra selecció de productes

Enviaments a la UE

Enviem la teva comanda a qualsevol país de la Unió Europea. Per només 5,99 € a península. A més de tenir enviament gratuït a la península a partir de 115€ de compra.

La nostra Filosofia

Posem a la vostra disposició una selecció de productes d'alt valor gastronòmic a preus realment competitius. Tots són productes basats en produccions locals de la més alta qualitat, vinculats a la terra i que transmeten a la perfecció els valors sensorials, emocionals i culturals que li són propis.

Pago Seguro

Totes les transaccions de compra es desenvolupen dins un estricte marc de confidencialitat i xifratge gràcies al protocol SSL.

Equipo tastu - ¡hola!

Tastu és una botiga especialitzada en venda per Internet que posa a la vostra disposició una àmplia selecció de productes d'alt nivell gastronòmic igual que, des de fa gairebé 30 anys, ofereix als seus clients la petita botiga familiar, RIODI ALIMENTACIÓN, ubicada en ple cor de la ciutat d'Oviedo, capital del Principat d'Astúries.

Una selecció que s'enriqueix constantment gràcies al seu equip de professionals, cuidant cada detall i treballant per incorporar al catàleg les novetats més interessants del mercat.

Què fem?

Categories
Productes
600+
Comandes
sabores tastu
Instagram
Product added to wishlist
Product added to compare.

Fem servir cookies per personalitzar continguts, funcions de mitjans socials i analitzar trànsit. Més info