Xocolata 70% cacau amb Nibs Simón Coll 85 grs.
Xocolata 70% cacau amb Nibs Simón Coll . Amb trossets de cacau.
Presentació 85 grs.
Ingredients: Pasta de cacau, Sucre, Trossets de cacau (10%), emulgent (lecitina de soja), Aroma (vainilla). Cacau 70% mínim.
Pot contenir traces de llet. Sense gluten. Pot contenir traces de fruits de closca. Pot contenir traces de soja.
Sant Sadurní d'Anoia aviat va veure néixer un obrador de xocolata. Situada a 40 km de Barcelona, Sant Sadurní, és avui mundialment coneguda per ser la capital del cava. No obstant això des de 1840, abans de l'aparició de la primera ampolla de cava a Sant Sadurní, a Casa Simón ja s'elaborava la xocolata artesanal .
Simón Coll selecciona les faves de cacau entre diferents possibles orígens i elabora íntegrament el seu xocolata. D'Àfrica, cacau de Ghana pel seu sabor potent i uniforme, i d'Amèrica, els aromàtics cacaus.
La selecció del cacau i un torrat característic són els factors inicials clau perquè més tard es defineixi el perfil organolèptic particular d'un xocolata excel·lent, marca de la casa.