Xocolata 70% cacau Simón Coll 85 grs.
Xocolata 70% cacau Simón Coll
Presentació 85 grs.
Torrat tradicional Elaboració des del cacau en gra Cacau d'origen seleccionat
ingredients:Pasta de cacau, Sucre, Mantega de cacau, Cacau desgreixat en pols, emulgent (lecitina de soja) i Aroma (Vainilla). Cacau: 70% mínim.
Pot contenir traces de llet. Sense gluten. Pot contenir traces de fruits de closca

Sant Sadurní d'Anoia aviat va veure néixer un obrador de xocolata. Situada a 40 km de Barcelona, Sant Sadurní, és avui mundialment coneguda per ser la capital del cava. No obstant això des de 1840, Abans de l'aparició de la primera ampolla de cava a Sant Sadurní, a Casa Simón ja s'elaborava la xocolata artesanal .
Simón Coll selecciona les faves de cacau entre diferents possibles orígens i elabora íntegrament el seu xocolata. D'Àfrica, cacau de Ghana pel seu sabor potent i uniforme, i d'Amèrica, els aromàtics cacaus.
La selecció del cacau i un torrat característic són els factors inicials clau perquè més tard es defineixi el perfil organolèptic particular d'un xocolata excel·lent, marca de la casa.