Mongetes al natural Rosara 660 grs.
Provinent de Lleó, és denominada com mongeta blanca mantega per sersummament tendra i saborosa. Rosara l'ha seleccionat entre les dotzenes de classes de mongeta per la seva alta qualitat, que es comprova a degustar-la. Ingredient principal en molts guisats, notaràs que els teus plats milloren sensiblement si utilitzes aquest tipus de mongetaenvasada totalment natural.
Presentació pot de 660 grs.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.