Delícies de pebrot Rosara 185 grs.
Rosara nansa els pebrots del piquillo amb llenya de faig i els pelen sense aigua perquè no perdin el seu exquisit sabor. Després els s'amaneixenamb oli d'oliva verge extra. De sabor dolç, ésideal per acompanyar tot tipus de plats o per degustar en fred amb una mica de pa torrat i un bon vi.
Presentació pot de 185 grs.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.