Cigrons amb espinacs al natural Rosara 660 grs.

Els llegums estan cuites al natural,a punt per ser utilitzades a la cuinai són conegudes per la seva tendresa i finor. El potatge de cigrons amb espinacs és un plat molt característic de la nostra gastronomia.

Presentació pot de 660 grs.

Més detalls

quantity up quantity down

3,80 €

Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Cigrons amb espinacs al natural Rosara 660 grs.

Cigrons amb espinacs al natural Rosara 660 grs.

Els llegums estan cuites al natural,a punt per ser utilitzades a la cuinai són conegudes per la seva tendresa i finor. El potatge de cigrons amb espinacs és un plat molt característic de la nostra gastronomia.

Presentació pot de 660 grs.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Cigrons amb espinacs al natural Rosara 660 grs. <p style="text-align: justify;"><span>Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquells<strong>fruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origen</strong>com els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acurada<strong>elaboració artesana</strong>, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.</span></p>
3,45 €