Llentia pardina al natural Rosara 390 grs.
Aquests llegums estan cuites al natural,a punt per ser utilitzades a la cuinai són conegudes per la seva tendresa i finor. Les seves característiques organolèptiques principals són unapell fina i tendraque no es desprèn durant el cuinat, amb uninterior mantegós i poc astringent, suau i cremosaal paladar
Presentació pot de 390 grs.
La llentia pardina és especialment apreciada per les seves propietats nutricionals gràcies a terra en què es conrea,rica en proteïnes i fibra, un aliment necessari en la dieta habitual.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.