Minestra de Navarra extra Rosara 660 grs.
Reunint en un plat les millors verdures navarreses, neix la minestra. Uns espàrrecs blancs de Navarra, unes tendres carxofes de la ribera de l'Ebre, juntament amb uns pèsols extrafins i pastanaga acabada de collir, la salsa espanyola és l'amaniment perfecte, i un bon pernil és el toc definitiu perfer d'aquesta minestra un primer plat ideal, a punt per degustar.
Presentació pot de 660 grs

Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.