Pebrots del piquillo de lodosa sencers extra Rosara 340 grs.
Els pebrots del piquillosón de la zona de Lodosai per tant són de la denominació d'origen, encara que només, per reglament del consell, poden portar el segell els pebrots del piquillo que estan envasats únicament en el seu suc. Rosara nansa els pebrots amb llenya de faig, els pela sense aigua, perquè no perdin el seu sabor especial.
Presentació pot de 340 grs.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.