Porros al natural Rosara 660 grs.
Ideal per fer brous, sofregits i fins i tot per menjar cru en amanida. És molt habitual preparar els porros com a guarnició de plats de carn o peix, podent fer-los en papillota, rostits a la graella (oa la brasa com els calçots), fregits o en forma de salsa, una salsa de porros és suau i lleugera, i acompanya molt bé a molts plats.
Presentació pot de 660 grs.

Resulten deliciosos com a entrant al presentar gratinats, i una juliana de porros que freda a la paella, ens proporcionarà unes cruixents i dolços tires que donaran volum i decoraran amb gust els plats.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.