Pebrots del Piquillo Confitats Rosara 125 grs.
Pebrots del Piquillo Confitats Rosara
Presentació flascó 125 grs.
Es rosteixen a llenya millors pebrots del piquillo de Lodosa, es pelen a mà un a un i després els confiten amb sucre de canya integral i vi negre.
De sabor dolç però intens, ideal per configurar pinxos, tapes i postres. Qualsevol idea en cuina de contrast dolç encaixaria amb aquest producte. A més amb un 0% de greix.

En Rosara rosteixen els pebrots del vidre amb llenya de faig i els pelen sense aigua, perquè no perdin res del seu meravellós sabor. Després els amaneixen amb oli d'oliva verge. són ideals per acompanyar tot tipus de plats o presos en fred amb pa torrat i un bon vi .
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquells fruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origen com els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acurada elaboració artesana , Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.