Crema de marisc Rosara 490 grs.
Crema composta per un25% d'escamarlans, 15% de llamàntol, nècores, llagostins i hortalisses. Es pot menjar sola després d'escalfar dos minuts suaument. Es pot il · lustrar amb cloïsses, gambes, rap, patata, fideus ... Confeccionar una fideuà i fins a un arròs caldós o sec. Pot servir de fons d'altres receptes.
Presentació pot de 490 grs.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acuradaelaboració artesana, Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.
No peca de fort, ni d'una profunda extracció, té noblesa i elegància, refinament, sense que sobresurti res que no sigui la identitat pura que s'espera d'una sopa de marisc.