AGRAÏMENTS


Volem oferir el nostre més sincer agraïment a les nostres famílies i amics, a totes les persones que ens han ajudat a tirar endavant aquest projecte.

En primer lloc, volem fer una menció especial anostres pares Chema i Llum, Ia totsnostres oncles i ties, Que amb la seva vida de treball i dedicació ens han demostrat que veritablement
"El mundu ie pergrande si ie grande'l cor".Tots ells ens han ensenyat que l'ètica del treball i el compromís personal van units a la llibertat, al gaudi compartit de les petites coses quotidianes i al profund amor pel país. Han sabut consolidar i mantenira través del temps, de les geografies i dels oficis,els vincles i la complicitat entre tots els que integrem aquesta granfamília Del Riu, De la qual no podem més que sentir-nos orgullosos: Llamigu, Sinariego, Mèxic DF, l'Havana, Miami, Chambas, Tampa, Sidney, Nova York ... ells ens han donat el major i millor dels regals, amb afecte, constància, esforç i dedicació sense límits.

Volem agrair especialment la seva feina al costat dels nostres cosins Juan Francisco, Jesús, Luis Antonio, José Ramón, Àngel, Federico, Ricardo, Ana, Aurora ... en projectes comRAMADERA ASTURIANAi
RIODI ALIMENTACIÓ,sòlides bases sobre les quals s'assenta aquest mateix projecte.

També voldríem agrair la feina del nostre excel · lent programador
Enrique González;amb la seva paciència i intel · ligència ha aconseguit plasmar en código i materialitzar aquest projecte de manera que garanteixi l'absoluta confiança i tranquil · litat dels nostres clients.

Pocs com el nostre fotògraf especialitzat
Kike Flameshan sabut captar la filosofia del nostre projecte a la primera i reflectir com ell ho ha fet en un treball impecable d'extraordinària dificultat. Moltes gràcies, Kike!.

Finalment, el nostre agraïment per als nostres amicsJuanjo Alonso i Rebeca Arias, Experts en màrqueting i en disseny web, responsables del projecteVerdet,amb els quals hem gaudit treballant en equip i que han sabut condensari donar forma a un projecte que de cap manera s'esgota en si mateix ... perquè segurament seguirà creixent a partir d'ara.