PROMOS:

Aquestes són les promocions i descomptes que tenim actives en Tastu per a tu!. Si és el cas, comprova el codi de l'CUPÓ corresponent a cadascuna d'elles (apareixerà automàticament en realitzar la teva comanda) i no t'oblidis de intoducirlo en el formulari de compra.

 • OFERTES

  No oblidis visitar periòdicament la secció de 
  OFERTES per descobrir interessants productes abon preu!.

 • Despeses d'enviament GRATIS a partirde 85 € per comandes a Espanya (Península).

 • Tarifa plana Despeses d'enviament: 4,99 € per comandes a Espanya (Península).

 • Programa de APADRINAMENT: ¡DESCOMPTES pels amics!

  Els amics dels nostres amics són també amics nostres. Convida a 5 amics a formar part de Tastu: per cada la comanda de compra que faci un d'ells, te descomptarem 5,00 € en la teva propera comanda i descomptaremmés d'altres 5,00 € en el segon demanat que faci teu amic.

  IMPORTANT: Els descomptes derivats d'aquest programa, són acumulables al DESCOMPTE del 5% en la primera comanda per a nous clients ia la resta de les nostres promocions.

  Si ja ets client, pots saber més sobre aquest programa aquí
   
 • TARGETES REGAL


Les nostres targetes regal són un bo de compra que pots adquirir per l'import que més et convingui i regalar a qui vulguis, perquè pugui utilitzar-les en l'adquisició dels productes que siguin del seu major grat. T'ho posem fàcil: sempre podràs sorprendre amb el regal perfecte!

El bo de compra associat a la targeta ha de ser utilitzat en una sola vegada i és vàlid per a compres de major import.L'import de la targeta regal inclou impostos.

Recorda que sempre podràs personalitzar la teva targeta amb un text propi a través de la pestanya "personalització del producte"!

 • SORTEJOS


SORTEIG per nous subscriptors al nostre Butlletí al bimestre 13 desembre - 14 gener. 
Premi d'un cap de setmana per a dues persones en règim d'allotjament i esmorzar en una autèntica casa de poble Asturiana (3 trisqueles), Sele Casa d'Aldea. El guanyador va ser: Rubén Suárez Terente.

SORTEIG per als nous clients que es donin d'alta fins al dia 21 de desembre de 2014.Premi d'unlot del Club Tastu corresponent al bimestre novembre-desembre 2014, la composició i valoració pots consultar aquí. El guanyador va ser: François Bouchereau.