LA NOSTRA SELECCIÓ DE PRODUCTES

Posem a la seva disposició una selecció de productes d'alt valor gastronòmic a preus realment competitius. Tots ells són productes basats en produccions locals de la més alta qualitat, vinculats a la terrai que transmeten a la perfecció els valors sensorials, emocionals i culturals que li són propis. En Tastu apostem per la qualitat i la tradició cultural i gastronòmica del país. Amb la nostra selecció de productes, busquem transmetre als nostres clients el equilibri i respecte amb el que s'ha entès a Astúries a través dels segles la producciód'aliments, en harmonia amb els ritmes i els cicles d'un entorn natural de valor excepcional. Per això, els productes asturians, d'una qualitat reconeguda internacionalment, constitueixen l'eix que inspira la nostra selecció i que traslladem a la resta de productes que la componen.

Tastu no és una botiga de productes gourmet. Desitgem que l'experiència de compra de productes d'alimentació vagi més enllà de la simple satisfacció sensorial per passar a cobrir necessitats quotidianes, sense renunciar a la possibilitat de fer-ho a través d'productes amb ànimajapreus raonables i competitius. No busquem el exclusiu ni l'extraordinari com a valors en si mateixos, busquem ajudar als nostres clients a gaudir amb naturalitat del plaer de l'experiència gastronòmica i del descobriment-o el retrobament, si és el cas-amb els valors sensorials, emocionals i culturals de la terra a través dels productes que oferim, fent quotidià l'íntim vincle amb els orígens, apostant per nou plantejament de relació amb l'entorn i obrint nous horitzons.

VINS
En el nostre celler seleccionem un per un i afegiu després Afegals vins més destacats del mercat amb total independència de productors o distribuïdors. La nostra és una selecció personal dels millors i més exclusius vins que abasta diferents filosofies i estils, sempre amb la qualitat com a principal referent, atents a les últimes novetats. I tot això amb una immillorable relació qualitat / preu, per tal de transmetre als nostres clients la nostra passió pel vi i el seu món, compartint amb ells una tradició mil · lenària única, coneixement i gaudi.

CELLER
Al nostre celler, a més, incorporem una acurada selecció de les més pures aigües minerals naturals, cerveses, rades i sidres, així com licors i destil · lats sucs naturals. Prestem especial atenció a la Sidra d'Astúriesamb Denominació d'Origen Protegida (DOP), la qual s'elabora a partir de les 22 varietats de poma de sidra asturiana recollides en el Reglament del propi Consell Regulador de la DOP i són cultivades en les pomaradas inscrites en el seu Registre de Productors. El minuciós control de tot el procés des de la sevaorigen, garanteix la qualitat de tota una varietat de productes: la Sidra Natural Tradicional, que necessita abocat i no està filtrada, la Sidra Natural Nova Expressió, que no necessita abocat i que està filtrada i estabilitzada, o la Sidra Espumosa, el gas carbònic prové de la pròpia fermentació de la poma i que, amb el seu delicat sabor sec, no pot faltar a la taula en les festes nadalenques i celebracions de tot tipus.

XARCUTERIA
La nostra xarcuteria està assortida amb els millors productes, prestant especial atenció a l'excepcional qualitat internacionalment reconeguda dels pernils i embotits ibèrics, així com als deliciosos formatges asturians, la majoria d'ells artesanals i de producció exclusiva, la altíssima qualitat i varietat configuren Astúries com la major i més interessant taca formatgera d'arreu del món.

I MOLT MÉS ...
Olis d'oliva verge, vinagres, conserves exclusives, llegumsi cereals únics com la Faba Asturiana (IGP), confitures i dolços, xocolates, tes i cafès, llibres, estris de cuina únics i exclusius ...

Maguelonne Toussaint-Samat diu en el seu llibre Histoire naturelle & morale de la nourriture que:"... Tot i ser Normandia la regió de major producció de sidra del món ... la millor sidra que existeix des de fa almenys quinze segles és l'asturiana, que manté el suau perfum de la flor de la pomera".I aquest, precisament, és l'objectiu del nostre projecte: traslladar als paladars de tots els nostres clients a través d'una acurada selecció de productes, l'essència màgica de la terra, unint qualitat i servei, tradició i innovació, contribuint-per exemple- a tenir cura que el batec profund dels cicles de la vida que arriba fins a nosaltres des dels verds valls, els boscos atlàntics i l'amplitud de les deveses ibèriques segueixi present en carns i embotits, que la calor del sol mediterrani segueixi condensat en el color d'una gota d'oli d'oliva verge, que la força de la sang de la terra segueixi revelant als nostres ulls en cada nova copa de vi, que els aromes de les pastures de muntanya,l'aire dels cims i el fum de les cabanes continuï expressant com ho ha vingut fent des de la nit dels temps en un tros d'algun dels millors formatges del món, o que el suau perfum de la flor de les pomeres d'Astúries es mantingui en els somriures dels nostres clients per molts anys.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Fem servir cookies per personalitzar continguts, funcions de mitjans socials i analitzar trànsit. Més info