Formatge Afuega'l Pitu Roxu

DOP Formatge Afuega'l Pitu.

formatgers Artesans

Lloc d'origen Morcín, Riosa, Sant Adrià, Grau, Sales, Pravia, Tineo, Belmonte, Cudillero, Candamo, les Regueras, Murs del Nalón i Soto del Vaixell. Zona Central. Astúries

ingredients:llet de vaca pasteuritzada, ferments làctics, quall animal, sal i pebre vermell.

Presentació peça envasada al buit de 300 grs.

Més detalls

quantity up quantity down

4,95 €

Notes de tast:Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 45% Formatge elaborat amb llet de vaca, de forma troncocònica i color ataronjat-vermellós ja que se li afegeix pebre vermell. La consistència de la pasta varia amb el grau de maduració, sent característica una fermesa i adherència mitjana, així com la impossibilitat de realitzar un tall net ja que s'esmicola amb gran facilitat. Sabor i aroma s'accentuen en fortes i picants.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Formatgeria Ca Sanchu - La Pumariega nº15, Ambás, 33826 - Grau (Astúries - Espanya)

Conservar entre 4t i 6è C

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Formatge Afuega'l Pitu Roxu

Formatge Afuega'l Pitu Roxu

DOP Formatge Afuega'l Pitu.

formatgers Artesans

Lloc d'origen Morcín, Riosa, Sant Adrià, Grau, Sales, Pravia, Tineo, Belmonte, Cudillero, Candamo, les Regueras, Murs del Nalón i Soto del Vaixell. Zona Central. Astúries

ingredients:llet de vaca pasteuritzada, ferments làctics, quall animal, sal i pebre vermell.

Presentació peça envasada al buit de 300 grs.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Formatge Afuega'l Pitu Roxu <p style="text-align: justify;"><span><strong>Notes de tast:</strong><span></ Span><span>Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 45% Formatge elaborat amb llet de vaca, de forma troncocònica i color ataronjat-vermellós ja que se li afegeix pebre vermell. La consistència de la pasta varia amb el grau de maduració, sent característica una fermesa i adherència mitjana, així com la impossibilitat de realitzar un tall net ja que s'esmicola amb gran facilitat. Sabor i aroma s'accentuen en fortes i picants. </spa></p><p style="text-align: justify;"><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </p><p style="text-align: justify;"><span><strong>productor:</strong><span>Formatgeria Ca Sanchu - La Pumariega nº15, Ambás, 33826 - Grau (Astúries - Espanya) </span></span></p><p style="text-align: justify;"><span><span><em><strong>Conservar entre 4t i 6è C </strong></em></span></span></p>
4,76 €