Formatge Assumpció de Cabra Ampliar

Formatge Assumpció de Cabra

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, quall, sal i ferments làctics.

Lloc d'origen Grandas de Salime. Zona Occidental. Astúries.

ingredients:lletpasteuritzada de cabra, estabilitzant clorur càlcic, quall, conservador lisozima (Obtinguda de la clara de l'ou),ferments làctics i sal.

Presentació peça envasada al buit de 750 grs. Pes aproximat.

Més detalls

quantity up quantity down

13,95 €

Notes de tast:Sabor Suau. Matèria grassa Min. 50% Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, quall, sal i ferments làctics. De forma cilíndrica. Sabor suau i agradable, molt equilibrat quant acidesa i salinitat. Textura elàstic i suau. No molt aromàtic, encara que amb notes clares de la llet amb la qual està elaborada.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa.En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Indústries Làcties Monteverde, SA Ctra. De Lugo km, 2 • 33730 Grandas de Salime, Astúries - Espanya

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Formatge Assumpció de Cabra

Formatge Assumpció de Cabra

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, quall, sal i ferments làctics.

Lloc d'origen Grandas de Salime. Zona Occidental. Astúries.

ingredients:lletpasteuritzada de cabra, estabilitzant clorur càlcic, quall, conservador lisozima (Obtinguda de la clara de l'ou),ferments làctics i sal.

Presentació peça envasada al buit de 750 grs. Pes aproximat.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Formatge Assumpció de Cabra <p><strong style="text-align: justify;">Notes de tast:</strong><span style="text-align: justify;"><span style="text-align: justify;">Sabor Suau. Matèria grassa Min. 50% Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, quall, sal i ferments làctics. De forma cilíndrica. Sabor suau i agradable, molt equilibrat quant acidesa i salinitat. Textura elàstic i suau. No molt aromàtic, encara que amb notes clares de la llet amb la qual està elaborada. </span></span></p> <p style="text-align: justify;">Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa.<strong>En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </strong></p> <p><span style="text-align: justify;"><span><strong>productor:</strong>Indústries Làcties Monteverde, SA <span>Ctra. De Lugo km, 2 • 33730 </span><span>Grandas de Salime, Astúries - Espanya </span></span></span></p>
13,41 €