Formatge Berenguela
Formatge Berenguela
Formatge Berenguela
Formatge Berenguela

formatge Berenguela

6,98 €
Tax included

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca.

Lloc d'origen Grandas de Salime. Zona Occidental. Astúries.

ingredients:Ltiripasteuritzada de vaca, estabilitzant clorur càlcic, quall, conservador lisozima (Obtinguda de la clara de l'ou),ferments làctics i sal. Origen de la llet: Espanya.

Presentació peça envasada al buit de 450 grs. Pes aproximat.

 

Notes de tast:Sabor Suau. Matèria grassa Min. 35% Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. De forma cilíndrica. Sabor suau i amb un petit toc de sal. De color groc pàl·lid. Consistència ferma.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Indústries Làcties Monteverde, SA Ctra. De Lugo km, 2 • 33730 Grandas de Salime, Astúries - Espanya

841107541158

14 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Fem servir cookies per personalitzar continguts, funcions de mitjans socials i analitzar trànsit. Més info