formatge Cabrales Ampliar

formatge Cabrales

DOP Formatge Cabrales

Ingrtedientes:Llet crua de vaca, quall i sal.

Lloc d'origen Municipi de Cabrales, Pics d'Europa i en algunes localitats del municipi de Peñamellera Alta. Zona Oriental. Astúries.

Presentació peça envasada al buit de 500 grs. Pes aproximat.

Més detalls

quantity up quantity down

11,98 €

Notes de tast:Sabor Blava. Matèria grassa Min. 45% Formatge de pasta blava. Elaboració artesanal segons tradició pastoral dels Pics d'Europa. Barreja de llet crua de vaca, ovella i cabra o vaca i cabra o només vaca. Maduració en coves naturals. De forma cilíndrica. Tall blanquinós amb pigmentacions verd-blavoses, produïdes pel Penicillium. Aromes intenses de maduració, amb tocs de volàtils. En boca, fundent, pastós, sabors complexos equilibrats, lleuger picor. Regust persistent mantenint equilibri i agradable sabor.

Astúries posseeix en el seu territori una de les seves taques formatgeres d'Europa.En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Formatgeria del Cares SL - Ctra. De Arangas, s / n - 33554 Arenas de Cabrales (Astúries - Espanya)

Conservar entre 2n i 6è C

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

formatge Cabrales

formatge Cabrales

DOP Formatge Cabrales

Ingrtedientes:Llet crua de vaca, quall i sal.

Lloc d'origen Municipi de Cabrales, Pics d'Europa i en algunes localitats del municipi de Peñamellera Alta. Zona Oriental. Astúries.

Presentació peça envasada al buit de 500 grs. Pes aproximat.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

formatge Cabrales <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Sabor Blava. Matèria grassa Min. 45% Formatge de pasta blava. Elaboració artesanal segons tradició pastoral dels Pics d'Europa. Barreja de llet crua de vaca, ovella i cabra o vaca i cabra o només vaca. Maduració en coves naturals. De forma cilíndrica. Tall blanquinós amb pigmentacions verd-blavoses, produïdes pel Penicillium. Aromes intenses de maduració, amb tocs de volàtils. En boca, fundent, pastós, sabors complexos equilibrats, lleuger picor. Regust persistent mantenint equilibri i agradable sabor.</p> <p><span><span><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les seves taques formatgeres d'Europa.En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.</span></span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span><strong>productor:</strong>Formatgeria del Cares SL - Ctra. De Arangas, s / n - 33554 Arenas de Cabrales (Astúries - Espanya) </span></p> <p style="text-align: justify;"><em><strong>Conservar entre 2n i 6è C </strong></em></p>
11,52 €