formatge Caxigón Ampliar

formatge Caxigón

Formatge elaborat amb llets de vaca, cabra i ovella.

Lloc d'origen Berodia a Cabrales. Zona Oriental. Astúries.

ingredients:Llet pasteuritzada de vaca, quall, sal i ferment làctic.

Presentació peça envasada al buit 350 grs. Pes aproximat.

Més detalls

quantity up quantity down

3,90 €

Notes de tast:Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 45% Per a la seva elaboració s'utilitzen llets de vaca, cabra i ovella. De forma cilíndrica. De color blanc, de consistència pastosa, d'escorça groga i dura, d'olor forta. L'interior o pasta és de color ivori amb ulls. El seu sabor és agradable.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Formatgeria Caxigón - Berodia de Cabrales. Astúries (Espanya)

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

formatge Caxigón

formatge Caxigón

Formatge elaborat amb llets de vaca, cabra i ovella.

Lloc d'origen Berodia a Cabrales. Zona Oriental. Astúries.

ingredients:Llet pasteuritzada de vaca, quall, sal i ferment làctic.

Presentació peça envasada al buit 350 grs. Pes aproximat.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

formatge Caxigón <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 45% Per a la seva elaboració s'utilitzen llets de vaca, cabra i ovella. De forma cilíndrica. De color blanc, de consistència pastosa, d'escorça groga i dura, d'olor forta. L'interior o pasta és de color ivori amb ulls. El seu sabor és agradable. </p><p style="text-align: justify;"><span><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. </ Span>En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </p><p style="text-align: justify;"><span><strong>productor:</strong><span>Formatgeria Caxigón - Berodia de Cabrales. Astúries (Espanya) </span></span></p>
3,75 €