formatge Taramundi Ampliar

formatge Taramundi

Lloc d'origen Taramundi. Zona Occidental. Astúries.

formatgers Artesans

ingredients:Llet de vaca (70%) i cabra (30%), quall, sal i conservador lisozima(Obtinguda de la clara d'ou). Pot contenir traces de fruits amb closca .

Presentació peça envasada al buit de 500 grs. Pes aproximat.

Més detalls

quantity up quantity down

9,50 €

Notes de tast:Sabor Mitjà. Matèria grassa no definit. Elaboració artesanal amb barreja de llet crua de vaca i cabra. De forma cilíndrica. Cort groc clar, uniforme, ulls ocasionals de mida petita, tacte llis i suau. Textura fina, flexible i elàstica. Aromes primaris de petita intensitat, amb lleugera intensitat de torrat. En boca, impressió global compacta, bona entrada amb lleugera acidesa. Regust suau i equilibrat, lleugerament persistent. Semitou. Gras.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:EO Llet Taramundi, SL - El Llano-Piantón s / n - 33778 Vegado (Astúries - Espanya)

Conservar entre 4º i 8º C

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

formatge Taramundi

formatge Taramundi

Lloc d'origen Taramundi. Zona Occidental. Astúries.

formatgers Artesans

ingredients:Llet de vaca (70%) i cabra (30%), quall, sal i conservador lisozima(Obtinguda de la clara d'ou). Pot contenir traces de fruits amb closca .

Presentació peça envasada al buit de 500 grs. Pes aproximat.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

formatge Taramundi <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Sabor Mitjà. Matèria grassa no definit. Elaboració artesanal amb barreja de llet crua de vaca i cabra. De forma cilíndrica. Cort groc clar, uniforme, ulls ocasionals de mida petita, tacte llis i suau. Textura fina, flexible i elàstica. Aromes primaris de petita intensitat, amb lleugera intensitat de torrat. En boca, impressió global compacta, bona entrada amb lleugera acidesa. Regust suau i equilibrat, lleugerament persistent. Semitou. Gras.</p> <p style="text-align: justify;"><span><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span><strong>productor:</strong>EO Llet Taramundi, SL - El Llano-Piantón s / n - 33778 Vegado (Astúries - Espanya) </span></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Conservar entre 4º i 8º C </strong></p>
9,13 €