Formatge Tres Oscos Ampliar

Formatge Tres Oscos

Lloc d'origen Grandas de Salime. Zona Occidental. Astúries.

Denominació d'Origen Formatge Tres Oscos

Formatge elaborat amb llet crua de vaca

ingredients:lletpasteuritzada de vaca, estabilitzant clorur càlcic, quall, conservador lisozima (Obtinguda de la clara de l'ou),ferments làctics i sal.

Presentació peça envasada al buit de 450 grs.

Més detalls

quantity up quantity down

5,98 €

Notes de tast:Sabor Suau. Matèria grassa Min. 50% Elaborat amb llet crua de vaca, tou a semi tou, de pasta consistent i ferma. De forma cilíndrica. L'aspecte al tall és net, sense esquerdes ni talls. La textura és consistent, amb un color clar lleugerament groguenc. L'aroma és suau, precís, molt elaborat. La seva escorça és ferma i groguenca. El sabor és suau, mantegós, refinat, es deixa degustar amb gran facilitat, sense contrastos.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Indústries Làcties Monteverde, SA Ctra. De Lugo km, 2 • 33730 Grandas de Salime, Astúries - Espanya

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Formatge Tres Oscos

Formatge Tres Oscos

Lloc d'origen Grandas de Salime. Zona Occidental. Astúries.

Denominació d'Origen Formatge Tres Oscos

Formatge elaborat amb llet crua de vaca

ingredients:lletpasteuritzada de vaca, estabilitzant clorur càlcic, quall, conservador lisozima (Obtinguda de la clara de l'ou),ferments làctics i sal.

Presentació peça envasada al buit de 450 grs.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Formatge Tres Oscos <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Sabor Suau. Matèria grassa Min. 50% Elaborat amb llet crua de vaca, tou a semi tou, de pasta consistent i ferma. De forma cilíndrica. L'aspecte al tall és net, sense esquerdes ni talls. La textura és consistent, amb un color clar lleugerament groguenc. L'aroma és suau, precís, molt elaborat. La seva escorça és ferma i groguenca. El sabor és suau, mantegós, refinat, es deixa degustar amb gran facilitat, sense contrastos.</p> <p style="text-align: justify;"><span><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span><span><strong>productor:</strong>Indústries Làcties Monteverde, SA </span><span>Ctra. De Lugo km, 2 • 33730 </span><span>Grandas de Salime, Astúries - Espanya </span></span></p>
5,75 €