Licor de Sidra Dolç Monestir de Corias
Sidra dolça recentment mallada amb aiguardent de sidra, de fermentació tallada.
Vins Cangas, SL Adreça: Monestir de Corias, s / n - 33800 Cangas del Narcea. Astúries
Presentació ampolla de 70 cl.
Graduació alcohòlica: 19% vol.
La natural fermentació de la sidra asturiana és tallada amb un excel·lent aiguardent de sidra, preservant uns grams del sucre de la poma i la seva inconfusible aroma, donant com a resultat aquesta beguda de gran originalitat. Apropiat per a prendre-ho en qualsevol moment, fred, sol o combinat .
el aiguardent de sidra naturalforma part del Arca del Gust de Slow Foodi es correspon amb els d estilados de sidra 100% natural elaborada amb diferents varietats locals de poma sidrera, algunes d'elles en procés de recuperació. L'aiguardent de sidra és destil·lat en alambins (un antic artefacte de destil·lació molt més lenta que la de l'alambí però que procura un destil·lat més complet) i es comercialitza "fresc" o envellit en fusta.