Farina de Blat de moro La Flor d'Astúries 1 Kg
La Farina de Blat de moro s'obté de la mòlta tradicional de la gramínia Zea mays. És de color groc i sabor característic. Elaborada artesanalment en molí d'aigua.
La farina i el blat de moro formen part important de la tradició i la cultura gastronòmica de Llanes (Astúries). Els tortos, la borona o el pantruquesón sens dubte els plats més coneguts
Presentació 1 Kg

A la fi del segle XVI va arribar al port de Tàpia de Casariego el primer carregament de blat de moro procedent d'Amèrica; la primera collita d'aquest gra, que tanta importància tindria per a la taula i l'economia de moltes parts d'Espanya, es va aconseguir a Astúries en 1605. Des d'aquesta data els camperols asturians no han parat de conrear i poc a poc l'alimentació es va anar modificant i els plats típics es van completar amb els que tenien a la farina de blat de moro com a principal ingredient.