Arotz brou risotto d'ànec amb bolets

El risotto és, al costat de la pasta, una de les més afortunades creacions de la cuina italiana. Realitzat a base d'arròs, és un menjar originària de la zona nord-oest del país.Posseeix una textura cremosa, encara que queda al 'dente' i és cruixent.

Presentació 2 llaunes amb brou 475 gr. i risotto 90 grs.

Més detalls

quantity up quantity down

6,97 €

Des de 1968 Arotz és pionera en el cultiu natural de la tòfona en una finca de 600 hectàrees d'alzines tofoneres a Sòria, la més gran del món dedicada al cultiu natural de la tòfona. Arotz realitzala millor selecció de bolets silvestres i de cultiu. Després d'un acurat procés de localització i selecció es procedeix a eliminar-la terra manualment, al rentat meticulós ia la seva posterior preparació.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Arotz brou risotto d'ànec amb bolets

Arotz brou risotto d'ànec amb bolets

El risotto és, al costat de la pasta, una de les més afortunades creacions de la cuina italiana. Realitzat a base d'arròs, és un menjar originària de la zona nord-oest del país.Posseeix una textura cremosa, encara que queda al 'dente' i és cruixent.

Presentació 2 llaunes amb brou 475 gr. i risotto 90 grs.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Arotz brou risotto d'ànec amb bolets <p style="text-align: justify;"><span>Des de 1968 Arotz és pionera en el cultiu natural de la tòfona en una finca de 600 hectàrees d'alzines tofoneres a Sòria, la més gran del món dedicada al cultiu natural de la tòfona. Arotz realitza<strong>la millor selecció de bolets silvestres i de cultiu</strong>. Després d'un acurat procés de localització i selecció es procedeix a eliminar-la terra manualment, al rentat meticulós ia la seva posterior preparació.</span></p>
6,34 €