Pebrots del piquillo farcits de carn Rosara llauna 250 grs.
Després de rostir amb llenya de faig els pebrots i pelar-los sense aigua perquè no perdin el seu especial sabor, els omplen de carn. Sónreceptes tradicionals o innovadores, Però totes amb un denominador comú:sabor natural i artesà. Receptes autèntiques amb només escalfar i servir.
Presentació llauna de 250 grs.
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s'aconsegueix seleccionant aquellsfruits de reconegut prestigi i amb denominació d'origencom els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s'aconsegueix amb una acurada elaboració artesana, amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.