Mole vermell Rogelio Bé en pasta 245 grs.
El terme "mole" (Del náhuatl Molli o mulli) Originalment feia referència a qualsevolsalsa, I actualment serveix per nomenar diversos platets de la cuina mexicana que tenen alguns elements en comú, com el fet de preparar-se a base de chiles,fruits secs, espècies, blat de moro i xocolata.El mole sol acompanyar carns cuites, pollastre i gall dindi principalment.
Presentació envàs 245 grs

El mole és una recepta que combina diferents sabors, Ésla síntesi de tots els ingredients de la cuina mexicana. Es tracta deun plat que no sol faltar en les grans ocasions.
El Mole té múltiples variacions i alguns dels més coneguts són el Mole poblano de Pobla, el Mole coloradito de la Vall de Mèxic, el Mole verd de Morelos, el Mole negre d'Oaxaca, el Mole groguet del sud-est, el Mole ranxer del Planell i per descomptat el Mole Roig.