Sidra Muñiz Natural Ampliar

Sidra Muñiz Natural

sidra Natural

La tradició d'elaborar sidra natural 100%.

Sidra Muñiz, SA Adreça: Fueyo, 23 - Tiñana 33199 Siero - Astúries

Presentació ampolla de 70 cl.

Graduació alcohòlica: 6% vol.

conté SULFITS


Més detalls

quantity up quantity down

1,85 €

Utilitzant poma de pomares asturians, recollida a mà, seleccionant i mayando en cups de tall, per obtenir d'aquesta manera un most o sidra dolça, fresc i passar a fermentar lentament en bótes de castanyer. Amb lluna minvant es realitzen els trasbalsos per aconseguir les mescles i estabilització desitjades. Després reposa durant mesos fins que arriba a la seva maduresa, arribant així el moment de l'embotellat, sent el producte final una sidra 100% natural, fresca i llista per a ser gaudida.

la sidra naturalforma part del Arca del Gust de Slow Food.Es tracta de la beguda nacional asturiana i les pomaradas(Plantacions de pomeres) formen part indissociable del paisatge del país. Es tracta d' un producte únic per la suma de diversos factors: ús de pomes autòctones seleccionades i manteniment dels sistemes tradicionals en la seva elabotración i consum a través de la tècnica del abocat,que consisteix a servir la sidra des de certa alçada, amb l'ampolla per sobre del cap i deixant-la caure en un got de vidre molt fi i de boca ampla, també típic i propi del producte. D'aquesta manera, s'aconsegueix activar el carbònic natural propi de la sidra per la fermentació del most, donant-li més vida i color.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Sidra Muñiz Natural

Sidra Muñiz Natural

sidra Natural

La tradició d'elaborar sidra natural 100%.

Sidra Muñiz, SA Adreça: Fueyo, 23 - Tiñana 33199 Siero - Astúries

Presentació ampolla de 70 cl.

Graduació alcohòlica: 6% vol.

conté SULFITS


Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Sidra Muñiz Natural <p style="text-align: justify;">Utilitzant poma de pomares asturians, recollida a mà, seleccionant i mayando en cups de tall, per obtenir d'aquesta manera un most o sidra dolça, fresc i passar a fermentar lentament en bótes de castanyer. Amb lluna minvant es realitzen els trasbalsos per aconseguir les mescles i estabilització desitjades. Després reposa durant mesos fins que arriba a la seva maduresa, arribant així el moment de l'embotellat, sent el producte final una sidra 100% natural, fresca i llista per a ser gaudida. </p><p style="text-align: justify;"><span>la <a href = "http://asturies.slowfood.es/alimentos/sidra-natural/" target = "_ blank"><strong>sidra natural</strong></a></span><span>forma part del </span><strong><a href="http://slowfood.es/proyecto/arca-del-gusto/" target="_blank">Arca del Gust de Slow Food</a>.</strong><span>Es tracta de la beguda nacional asturiana </ Span><span>i les </span><em>pomaradas</em><span>(Plantacions de pomeres) formen part indissociable del paisatge del país. Es tracta d' </spa><strong>un producte únic </ Strong><span>per la suma de diversos factors: ús de pomes autòctones seleccionades i manteniment dels sistemes tradicionals en la seva elabotración i consum a través de la tècnica del </span><strong>abocat,</strong><span>que consisteix a servir la sidra des de certa alçada, amb l'ampolla per sobre del cap i deixant-la caure en un got de vidre molt fi i de boca ampla, també típic i propi del producte. D'aquesta manera, s'aconsegueix activar el carbònic natural propi de la sidra per la fermentació del most, donant-li més vida i color. </ P>
1,53 €