Sidra de gebre Valverán Ampliar

Sidra de gebre Valverán

Sidra de Gel

La sidra de gel de Valverán està inspirada en les excluisivas ice-ciders canadencs, sidres elaborades a partir de la recol·lecció de pomes en estat de congelació.

Masaveu Cellers. Pomaradas i nafressis de Sariego, SL Direcció: El Rebollar - Sariego. Astúries

Presentació ampolla de 37,5 cl.

Graduació alcohòlica: 10% vol.

conté SULFITS


Més detalls

quantity up quantity down

17,85 €

Notes de tast:Color ambre daurat, neta i sense anomalies. En copa aturada seu aroma recorda a la compota de poma, mostrant molta més complexitat en copa moguda, amb una fruita gebrada, flors blanques, amb un lleu fons alcohòlic i fines notes de vainilles i de fruits secs torrats. La seva entrada en boca és fresca, lleugera, amb escàs cos, encara que estructurat i amb una molt justa acidesa; el seu pas per boca és molt agradable, amb una dolçor equilibrat que la fa atractiva, deixant en el seu pas final un clar record a poma compotada.

Per a l'elaboració de cada ampolla de sidra es necessiten 20 pomes autòctones seleccionades manualment . Aquesta essència de sidra requereix de complexos sistemes de control de temperatures, reproduint en el nafrar els efectes que tindrien les gelades a la pomarada. Posteriorment, la sidra obtinguda reposa durant 12 mesos en bótes de roure francès per més tard ser embotellada. Edició limitada a 6.000 ampolles.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Sidra de gebre Valverán

Sidra de gebre Valverán

Sidra de Gel

La sidra de gel de Valverán està inspirada en les excluisivas ice-ciders canadencs, sidres elaborades a partir de la recol·lecció de pomes en estat de congelació.

Masaveu Cellers. Pomaradas i nafressis de Sariego, SL Direcció: El Rebollar - Sariego. Astúries

Presentació ampolla de 37,5 cl.

Graduació alcohòlica: 10% vol.

conté SULFITS


Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Sidra de gebre Valverán <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Color ambre daurat, neta i sense anomalies. En copa aturada seu aroma recorda a la compota de poma, mostrant molta més complexitat en copa moguda, amb una fruita gebrada, flors blanques, amb un lleu fons alcohòlic i fines notes de vainilles i de fruits secs torrats. La seva entrada en boca és fresca, lleugera, amb escàs cos, encara que estructurat i amb una molt justa acidesa; el seu pas per boca és molt agradable, amb una dolçor equilibrat que la fa atractiva, deixant en el seu pas final un clar record a poma compotada.</p> <p><strong>Per a l'elaboració de cada ampolla de sidra es necessiten 20 pomes autòctones seleccionades manualment </strong>. Aquesta essència de sidra requereix de complexos sistemes de control de temperatures, reproduint en el nafrar els efectes que tindrien les gelades a la pomarada. Posteriorment, la sidra obtinguda reposa durant 12 mesos en bótes de roure francès per més tard ser embotellada. Edició limitada a 6.000 ampolles.</p>
14,75 €