Sidra de gebre Valverán
Sidra de Gel
La sidra de gel de Valverán està inspirada en les excluisivas ice-ciders canadencs, sidres elaborades a partir de la recol·lecció de pomes en estat de congelació.
Masaveu Cellers. Pomaradas i nafressis de Sariego, SL Direcció: El Rebollar - Sariego. Astúries
Presentació ampolla de 37,5 cl.
Graduació alcohòlica: 10% vol.
conté SULFITS
Notes de tast:Color ambre daurat, neta i sense anomalies. En copa aturada seu aroma recorda a la compota de poma, mostrant molta més complexitat en copa moguda, amb una fruita gebrada, flors blanques, amb un lleu fons alcohòlic i fines notes de vainilles i de fruits secs torrats. La seva entrada en boca és fresca, lleugera, amb escàs cos, encara que estructurat i amb una molt justa acidesa; el seu pas per boca és molt agradable, amb una dolçor equilibrat que la fa atractiva, deixant en el seu pas final un clar record a poma compotada.
Per a l'elaboració de cada ampolla de sidra es necessiten 20 pomes autòctones seleccionades manualment . Aquesta essència de sidra requereix de complexos sistemes de control de temperatures, reproduint en el nafrar els efectes que tindrien les gelades a la pomarada. Posteriorment, la sidra obtinguda reposa durant 12 mesos en bótes de roure francès per més tard ser embotellada. Edició limitada a 6.000 ampolles.