Vi Nectar Pedro Ximénez
DOP Jerez
Varietat: Pedro Ximénez
Celler Gonzalez Byass, SA Adreça: C / Manuel María González 12 - 11403 Jerez de la Frontera. Cadis
Graduació alcohòlica: 15% vol.
conté SULFITS
El seu temps de criança es pot estimar en uns 8 anys. Servir fred. Temperatura òptima inferior a 16ºC. Servir en catavino de Jerez fins a la meitat, per apreciar millor el seu intens i nítid aroma. Adequat per prendre a qualsevol hora del dia . Amb les postres és un complement ideal, i servit en un got ample amb gel és deliciós.
Notes de tast:Caoba, cocacola, iodat, molt dens, tenyeix la copa, llàgrima abundant. Prunes panses molt dolços, melassa, salsa de soja, fa olor molt ric, gairebé un perfum. Molt dolça, deixa un lleuger picor a la gola, melmelada de pruna claudia, fruits secs, lleugera acidesa, persistenmcia molt llarga