Vi Rioja Alta 904 Ampliar

Vi Rioja Alta 904

DOP Rioja

Varietat: Tempranillo i Graciano

gran Reserva

La Rioja Alta, SA Adreça: Av. Biscaia, 8 Barri de l'Estació 26200 Haro. la Rioja

Presentació ampolla de 75 cl.

Graduació alcohòlica: 13,5% vol.

conté SULFITS

Més detalls

quantity up quantity down

65,50 €

Un gran clàssic, un vi complex i de llarga criança . Envellit durant 4 anys en bótes de roure americà. Després d'un suau filtrat, el vi és embotellat reposant encara uns 4 anys més. Un vi molt elegant, ple d'harmonia . Recomanem decantar un mínim de quatre hores abans de servir. Més temps si es pot.

Notes de tast:Profund color vermell, intens, amb vores de color teula. Net i brillant. Capa alta. Elegant llàgrima. Intenses aromes, elegants i complexes. Sobre un intens fons de fruites negres molt madures, gairebé confitura, apareixen marcades i expressives notes especiades, amb molta vainilla i xocolata al costat de seriosos torrats i fumats i subtils tocs de cuir animal. Elegants balsàmics apareixen discretament. Excel·lent vi, amb una entrada suau, intensa, molt agradable. Amb cos i volum, omplint la boca de sedositat i tornant elegantment el nas.Saborós i carnós i amb molt bona acidesa. Tanins molt ben integrat. Molt ben estructurat i equilibrat. Final molt llarg i persistent.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Vi Rioja Alta 904

Vi Rioja Alta 904

DOP Rioja

Varietat: Tempranillo i Graciano

gran Reserva

La Rioja Alta, SA Adreça: Av. Biscaia, 8 Barri de l'Estació 26200 Haro. la Rioja

Presentació ampolla de 75 cl.

Graduació alcohòlica: 13,5% vol.

conté SULFITS

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Vi Rioja Alta 904 <p style="text-align: justify;"><strong>Un gran clàssic, un vi complex i de llarga criança . Envellit durant 4 anys en bótes de roure americà. Després d'un suau filtrat, el vi és embotellat reposant encara uns 4 anys més. <strong>Un vi molt elegant, ple d'harmonia . Recomanem decantar un mínim de quatre hores abans de servir. Més temps si es pot. </strong></strong></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Profund color vermell, intens, amb vores de color teula. Net i brillant. Capa alta. Elegant llàgrima. Intenses aromes, elegants i complexes. Sobre un intens fons de fruites negres molt madures, gairebé confitura, apareixen marcades i expressives notes especiades, amb molta vainilla i xocolata al costat de seriosos torrats i fumats i subtils tocs de cuir animal. Elegants balsàmics apareixen discretament. <strong>Excel·lent vi, amb una entrada suau, intensa, molt agradable</strong>. Amb cos i volum, omplint la boca de sedositat i tornant elegantment el nas.<strong>Saborós i carnós i amb molt bona acidesa</strong>. Tanins molt ben integrat. Molt ben estructurat i equilibrat. Final molt llarg i persistent.</p>
54,13 €