PAGAMENT SEGUR

Els pagaments de les seves comandes es realitzaran en línia amb targeta de crèdit, bé a través de la plataforma de pagament segur Cyberpac (TPV Virtual per vendes per Internet) de l'entitat financera LA CAIXA o mitjançant la plataforma de pagament PAYPAL.

En el moment en que vostè prem el botó "ACCEPTAR" durant la confirmació de la comanda el nostre banc, a través de l'esmentada plataforma de pagament, verifica la validesa del nombre de la targeta de crèdit i comprova que no estigui bloquejada.

Totes les transaccions decompra es desenvolupen dins d'un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL. D'aquesta manera, Tastu ALIMENTACIÓ, SL garanteix la confidencialitat de les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la seva comunicació a tercers, d'acord amb el que estableix la Llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. De manera aleatori, i per reforçar la seguretat i per verificar la fiabilitat de les dades facilitades durant la realització d'una comanda, l'empresa podrà sol · licitar al client dades complementàries (com còpia del DNI o justificant de domicili de menys de tres mesos d'antiguitat) , que permetin verificar que la compra ha estat realitzada efectivament pel titular de la targeta. El document haurà de ser enviat en un termini de cinc dies hàbils, reservant Tastu ALIMENTACIÓ, SL el dret a efectuar el reemborsament de la comanda si no rep els documents sol · licitats o si aquests no són vàlids.

Tastu ALIMENTACIÓ, SL no té en cap cas accés a les dades bancàries del client ni els guarda en els seus servidors. Per aquest motiu, haurà de facilitar de nou cada vegada que faci una nova transacció a la nostra pàgina web. D'aquesta manera s'obté una doble protecció contra abusos i fraus.