CONDICIONS D'ENVIAMENT

1. EMBALATGE I PRESENTACIÓ
Enviem la compra dels productes sollicitats pels nostres clients embalats en caixes de cartró especialment dissenyades per assegurar la seva integritat durant el transport. El cartró és un material lleuger, resistent i ecològic, que pot ser reutilitzat o reciclat després del seu ús.

En Tastu creiem que la reutilització de materials és a més de una estratègia d'estalvi que ens permet ajustar els preus al màxim en benefici dels nostres clients-, una estratègia de sostenibilitat amb la que vam aconseguir una important reducció de les escombraries generades, consum d'energia i l'estalvi de noves matèries primeres. És per això que de vegades podem reutilitzar determinats materials d'embalatge (com les caixes de cartró especialment dissenyades per al transport segur d'ampolles de vi que ens serveixen els nostres proveïdors), per donar-los una segona vida com embalatges adequats a l'enviament segur dels nostres propis productes.

En el cas de comandes que incloguin productes de la nostra carnisseria, els enviaments es realitzen en caixes isotèrmiques refrigerades mitjançant acumuladors especials de fredLes característiques dels nostres embalatges especials amb són les següents:

  • Utilitzem caixes de cartró isotèrmiques de poliestirè expandit, per les òptimes característiques aïllants i protectores d'aquest material.
  • Utilitzemacumuladors de fred no tòxics, reutilitzables i segurs per als aliments. No utilitzem ni gel ni altre tipus de gels convencionals en blocs rígids.
  • Els nostres acumuladors de fred no vessen aigua, romanen sempre secs, són més higiènicsi nets.
  • Els nostres acumuladors romanenfreds ambun rang d'efectivitat òptim és d'entre 0º C i + 10º C.
  • Els nostres acumuladors ofereixen més seguretat, qualitat i compleixen amb la preservació de la cadena defred dels aliments.


Pot ampliar la informació sobre les característiques i forma d'enviament de la nostra carn, aquí.

2. DESPESES D'ENVIAMENT
Per regla general, no repercutim les despeses d'enviament en els preus dels nostres productes,ajustant-los a les tarifes que negociem constantment amb les empresesd'transport en les condicions més avantatjoses.

A partir de 85,00 € de compra oferim despeses d'enviament gratuït, si el destí és en territori peninsular d'Espanya.

Per als altres destinacions oferim un descompte equivalent. Queden exclosos d'aquesta promoció els enviaments B2B, que seran establerts en cada cas segons les circumstàncies de la comanda, s'hauran de tramitar necessàriament de forma personal, mitjançant escrit a l'adreça de correu electrònic info@tastu.es oa través del nostre centre d'atenció al client.

Les despeses per a tots els enviaments són de 4,99 €, per a enviaments a Espanya, excepte Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Els despeses d'enviament per a la resta de territoris d'Espanya, i Europa, seran calculats en funció del pes de la comanda i el lloc de envio. Les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla s'hauran de tramitar necessàriament de forma personal, mitjançant escrit a l'adreça de correu electrònic info@tastu.es oa través del nostre centre d'atenció al client.

3. TERMINIS DE LLIURAMENT

A la Península Ibèrica i Balears, les comandes normalment triguen entre 2 i 3 dies hàbils a ser lliurats. Els enviaments a altres països europeus solen trigar entre 2 i 6 dies (Depenent del servei seleccionat i del país de destinació), mentre que els enviaments a les Canàries es lliuraran entre 8 i 12 dies laborables després de la realització de la comanda.

El termini de lliurament començarà a computar a partir de les 9 del matí del següent dia laborable a la confirmació de la comanda, o al moment en què Tastu rep l'ingrés en cas de comandes pagades mitjançant transferència bancària.

Podeu ampliar més informació i resoldre altres dubtes consultant les nostres Preguntes Freqüents o dirigint-se directament al nostre depatamento de Atenció al Client.