Quienes somos

QUI SOM

Tastu és una botiga especialitzada en venda per Internet que posa a la seva disposició una àmplia selecció de productes d'alt nivell gastronòmic igual que, des de fa gairebé 30 anys, ve oferint als seus clients la petita botiga familiar, RIODI ALIMENTACIÓ, situada al centre de la ciutat d'Oviedo, capital del Principat d'Astúries. Una selecció que s'enriqueix constantment gràcies al seu equip de professionals, cuidant cada detall i treballant per incorporar al catàleg les més interessants novetats del mercat.

Tastu ajuda als seus clients en l'elecció dels productes a través d'un assessorament personalitzat, assegurant una experiència de compra i transport totalment segurs i satisfactoris, finsel seu propi domicili i amb absoluta garantia.

Els quatre germans responsables del projecte tenen diferent formació acadèmica i procedeixen d'àmbits laborals diferents, però tenen una sòlida experiència i tots ells comparteixen la mateixa passió pel seu país-que saben contagiosa-i pel coneixement dels sabers tradicionals relacionats amb una producció d'aliments equilibrada, respectuosa amb el propi producte i amb el seu procés d'elaboració, la terra i els seus cicles. La passió, en definitiva, pel gaudi del vell saber culinari que encara es conserva al fons dels lers asturians i que han heretat de la seva família.


Mª Luz del Río

Diplomada en Ciències Empresarials i amb una especialització constant i actualitzada en Comerç, porta més de 15 anys dedicada al sector de l'Alimentació, des de la petita botiga familiar, M ª Llum ajuda a mantenir una sòlida confiança llaurada dia rere dia al llarg de dècades i des del moment en què, el 1985, RIODI ALIMENTACIÓ va obrir les seves portes. Mª Luz té cura diàriament de les relacions comercials amb els proveïdors de productes seleccionats i s'encarrega personalment al costat dels seus cosins que el seu esplèndid celler mantingui els més alts estàndards de qualitat i que l'experiència de compra dels clients sigui plenament satisfactòria. Per Mª Llum, només el tracte personalitzat i atent, la cura del detall i la qualitat garanteixen el servei que tot client es mereix.

Juan Carlos del Río
Diplomat en Ciències Empresarials i Màster en Auditoria de Comptes. Juntament amb els seus germans i els seus cosins, va créixer en contacte directe amb el camp i la tradicional cultura ramadera, a les finques dels fèrtils valls del camp centre-oriental propietat de GANADERA ASTURIANA, SA, l'empresa familiar dedicada a la cura i cria de bestiar boví de Asturiana de les Vallsraça autòctona productora d'una de les millors carns que es poden trobar al mercat.Joan Carles va adquirir entre jocs i berenars amb llet crua acabada de munyir a la calor de l'estable, la cultura del treball, l'esforç i la responsabilitat diària que l'acurada atenció del bestiar comporta segons el codi del seu maneig tradicional pels ramaders d'Astúries i que, des de temps immemorials, s'ha transmès de pares a fills generació rere generació.

José Luis del Río
Advocat, Màster en Dret Financer i Tributari i Especialista Universitari en Protecció de Dades Personals. La passió per l'exploració, el coneixement i gaudi del medi natural i cultural del seu país, el porten a practicar des de fa més de 30 anys diverses activitats esportives de muntanya ia posar en marxa amb la seva família un projecte de turisme rural ecològic (SELE-Casa d'Aldea) A la vall de Borines (Serra del Sueve, Astúries), a un pas de la costa oriental asturiana i dels Parcs Naturals dels Pics d'Europa, Posi i Xarxes. En la tasca professional que desenvolupa des de fa gairebé 20 anys, ha influït la seva hora interès per les noves tecnologies dela informació i per la promoció dels valors sensorials, emocionals i culturals associats als productes fruit de la terra.

Ana del Río
Diplomada en Magisteri en Educació Infantil i Primària, Llicenciada en Pedagogia. La seva tasca professional en l'ensenyament la duu a terme a Salamanca, on resideix amb la seva família. Mai perd contacte amb la seva terra, qualsevol pretext és bo per tornar a Astúries. La necessitat de mantenir la vinculació amb el seu país a través del consum de productes asturians i el desenvolupament de la cultura gastronòmica associada als mateixos, el fa adonar-se de la conveniència de tenir disponible a la xarxa una botiga comTastu. D'aquesta manera, és possible mantenir fins i tot en la distància una vinculació amb el context cultural d'origen, possibilitant la seva constant desenvolupament amb renovats mestissatges segons els codis propis de cadascú. Per Anna, en la cultura gastronòmica es condensa la pròpia cultura, i el cultiu de la mateixa possibilita la seva projecció i transmissió a les futures generacions amb independència de quin sigui el lloc de residència, la seva difusió i consegüent aportació positiva al coneixement global.