"Projecte Garnatxes d'Espanya" és un tribut a una varietat que durant anys havia estat relegada a un segon pla ia la qual els gustos del consumidor actual s'estan encarregant de tornar a un lloc molt destacat .
Aquesta col·lecció és fruit d'un projecte molt personal de Raúl Acha, que va començar amb la recerca per diferents zones d'Espanya de les vinyes que millor reflectissin l'essència d'aquesta varietat. El resultat és una col·lecció de vins monovarietals, procedents de vinyes centenàries, que plasma a la perfecció el concepte de 'terroir', ja que cada vi expressa tots els matisos i les singularitats pròpies de la seva zona d'elaboració.
els vis del 'Projecte Garnatxes d'Espanya' s'elaboren en zones pròximes a la Vall de l'Ebre, on es donen unes condicions òptimes per a les necessitats d'aquesta varietat.

Nota de tast:Color bordeus, amb notes de joventut i criança. Interessant aroma en el qual es conjuguen perfectament la mineralitat aportada per les fosques pissarres, amb la fruita vermella. En boca és un vi ric i saborós, equilibrat entre l'elegància i finor, la complexitat i la longitud.