vi Abracadabra Ampliar

vi Abracadabra

DOP Toro

Varietat: Tinta de Toro

Celler i Vinyes Divina Proporció, SL Adreça: Cno.del Crist s / n 49800 Toro - Zamora

Presentació ampolla de 75 cl.

Graduació alcohòlica: 16% vol.

conté SULFITS

Més detalls

quantity up quantity down

10,89 €

Celler i Vinyes Divina Proporció va néixer el 2009, quan van col·locar la primera pedra del celler. El 2010, van plantar la vinya voltant i el 2011, va néixer el seu primer vi. La història de Divina Proporció continua i amb una projecció exponencial.

Màxim Sant Josep de la Rosa amb el seu germà Joan saben que l'ànima d'un vi està a les vinyes, per això, professen un total respecte al terrer. Estan reconvertint totes les vinyes (15 ha pròpies i 15 ha de diferents viticultors assessorats per ells, totes elles de Tinta de Toro) al cultiu ecològic i tots els processos són el més respectuosos possibles amb el fruit, evitant tot allò que suposi moviments mecànics o processos traumàtics. de cepdes amb més de vuitanta anys i després malolàctica en bóta, ha estat durant catorze mesos en bótes noves de roure francès i americà.

El resultat de la feina ben fet són tres vins amb ànima i personalitat pròpia, En els quals preval la fruita i l'ús (magistral) de la fusta, que acompanya amb elegància, mai acaparant i emmascarant el fruit.

Notes de Tast:Vermell guinda, i rivets picotes. amb sútils notes a toffee, muntanya baixa, cedre, formatge curat, cafè i cacau no solapen les aromes a mora silvestre i pruna confitada característics de la Tinta de Toro. En boca es presenta com un vi potent que reflecteix el terrer, amb una gran untuositat i una retronasal de bombó de licor i cacau que acompanya un record molt llarg que convida a un segon glop.

Abracadabra,tanca la tradició de celtíberos i romans, la sort d'un vi de déus, reis i poetes .

Un encanteri prodigiós per acabar amb tots els mals.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

vi Abracadabra

vi Abracadabra

DOP Toro

Varietat: Tinta de Toro

Celler i Vinyes Divina Proporció, SL Adreça: Cno.del Crist s / n 49800 Toro - Zamora

Presentació ampolla de 75 cl.

Graduació alcohòlica: 16% vol.

conté SULFITS

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

vi Abracadabra <div style="text-align: justify;">Celler i Vinyes Divina Proporció va néixer el 2009, quan van col·locar la primera pedra del celler. El 2010, van plantar la vinya voltant i el 2011, va néixer el seu primer vi. La història de Divina Proporció continua i amb una projecció exponencial. <br /><br /></div><div style="text-align: justify;">Màxim Sant Josep de la Rosa amb el seu germà Joan saben que l'ànima d'un vi està a les vinyes, per això, professen un total respecte al terrer. Estan reconvertint totes les vinyes (15 ha pròpies i 15 ha de diferents viticultors assessorats per ells, totes elles de Tinta de Toro) al cultiu ecològic i tots els processos són el més respectuosos possibles amb el fruit, evitant tot allò que suposi moviments mecànics o processos traumàtics. <span>de cep</span>des amb més de vuitanta anys i després malolàctica en bóta, ha estat durant catorze mesos en bótes noves de roure francès i americà. <br /></span><br />El resultat de la feina ben fet són tres <strong>vins amb ànima i personalitat pròpia</strong>, En els quals preval la fruita i l'ús (magistral) de la fusta, que acompanya amb elegància, mai acaparant i emmascarant el fruit. </ Div><div><span></ Span></div><div><p style="text-align: justify;"><strong>Notes de Tast:</strong><span>Vermell guinda, i rivets picotes. amb s<span>útils notes a toffee, muntanya baixa, cedre, formatge curat, cafè i cacau no solapen les aromes a mora silvestre i pruna confitada característics de la Tinta de Toro. <span>En boca es presenta com un vi potent que reflecteix el terrer, amb una gran untuositat i una retronasal de bombó de licor i cacau que acompanya un record molt llarg que convida a un segon glop. </spa></span><br /><br /></span><strong>Abracadabra</strong>,<em>tanca la tradició de celtíberos i romans, la sort d'un vi de déus, reis i poetes </em>. </ P><p><strong>Un encanteri prodigiós per acabar amb tots els mals.</strong></p></div>
9,00 €