Vaixell insígnia del celler, és una clara demostració dels beneficis d'una sàvia barreja de varietats. Està elaborat a partir dels mostos llàgrima dels ceps nobles autòctones de la Vall d'O Rosal, situat a la riba gallega del Riu Miño, molt a prop ja de la seva desembocadura per terres de la Guàrdia enfront del veí Portugal i dins de la Denominació d'Origen Rias Baixas. La seva acusada personalitat és el resultat de combinar els mostos de la llegendària soca Albariño (70% aproximadament) amb els de les singulars Loureira i Caiño Blanc en les proporcions més adequades.
Notes de tast:Groc palla, pàl·lid, net i molt brillant. Un vi dotat d'una bona intensitat aromàtica, en què destaquen sobretot les fruites blanques, d'os, i els cítrics que es conjuguen amb notes balsàmiques sobre un fons mineral. Una entrada en boca amable, amb volum, carnós, de recorregut untuós i amb una marcada acidesa, que li dóna molta frescor al conjunt.