Vi Mara Martín Godello Ampliar

Vi Mara Martín Godello

DO Monterrei

Varietat: Godello Ànima Atlàntica

Presentació ampolla de 75 cl.

Més detalls

quantity up quantity down

8,17 €

L'experiència de Cellers Martín Códax, avala aquest projecte, Ànima Atlàntica, Un recorregut per tres blancs gallecs de qualitat marcats pel seu caràcter atlàntic amb la intenció de donar a conèixer i seduir amb l'essència de cadascuna de les seves varietats i la terra de la qual procedeixen. Un superb treball al celler ha fet que aquest vi deixi un sabor intens i untuós. Elaborat amb raïm Godello 100%, aquest vi és ideal per mariscs i peixos de tota mena.

Notes de tast:De color groc palla net i amb intensitat. La seva aroma mitjà recorda fruites com la pera i la poma, deixant matisos florals i un subtil fons cítric.El seu sabor és molt intens amb una bona estructura, i una densitat que envolta el paladar.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Vi Mara Martín Godello

Vi Mara Martín Godello

DO Monterrei

Varietat: Godello Ànima Atlàntica

Presentació ampolla de 75 cl.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Vi Mara Martín Godello <p style="text-align: justify;"><strong>L'experiència de Cellers Martín Códax, avala aquest projecte, Ànima Atlàntica</strong>, Un recorregut per tres blancs gallecs de qualitat marcats pel seu caràcter atlàntic amb la intenció de donar a conèixer i seduir amb l'essència de cadascuna de les seves varietats i la terra de la qual procedeixen. Un superb treball al celler ha fet que aquest vi deixi un sabor intens i untuós. Elaborat amb raïm Godello 100%, aquest vi és ideal per mariscs i peixos de tota mena.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>De color groc palla net i amb intensitat. La seva aroma mitjà recorda fruites com la pera i la poma, deixant matisos florals i un subtil fons cítric.<strong>El seu sabor és molt intens amb una bona estructura, i una densitat que envolta el paladar</strong>.</p>
6,75 €