Melmelada ecològica nabius Els Nabius 235 grs. Ampliar

Melmelada ecològica nabius Els Nabius 235 grs.

melmelada 100% natural i ecològica de nabius sense sucre afegit, saborosa i nutritiva.

Presentació flascó de 235 grs.

Més detalls

quantity up quantity down

5,98 €

La Finca Ecològica Els Nabius en Almallos (situada en ple bosc de Taramundi, a la zona de la Reserva de la Biosfera Oscos-Eo i Terres de Burón), és un dels pocs llocs a Espanya que es dedica a conrear uns fruits les excepcionals propietats organolèptiques destaquen gràcies a les tècniques utilitzades i al mim a la seva cura.

De sabor i textura incomparables, seves propietats nutricionals fan d'aquests petits fruits autèntiques bombes antioxidants . La recol·lecció dels fruits es realitza a mà, són perfectes per a sucs, salses i postres.

Les melmelades i sucs de Els Nabius compten a més amb la certificació de COPAE d'Agricultura Ecològica i compten amb més d'un 85% de fruita. Han obtingut el Premi Excel·lència a la Innovació en l'any 2012 per a les dones rurals, atorgat pel Ministeri d'Alimentació, Agricultura i Medi Ambient d'Espanya (MAGRAMA).

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Melmelada ecològica nabius Els Nabius 235 grs.

Melmelada ecològica nabius Els Nabius 235 grs.

melmelada 100% natural i ecològica de nabius sense sucre afegit, saborosa i nutritiva.

Presentació flascó de 235 grs.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Melmelada ecològica nabius Els Nabius 235 grs. <p style="text-align: justify;"><strong>La Finca Ecològica Els Nabius </strong>en Almallos (situada en ple bosc de Taramundi, a la zona de la Reserva de la Biosfera Oscos-Eo i Terres de Burón), és un dels pocs llocs a Espanya que <strong>es dedica a conrear uns fruits les excepcionals propietats organolèptiques destaquen gràcies a les tècniques utilitzades i al mim a la seva cura. </strong></p> <p style="text-align: justify;"><strong>De sabor i textura incomparables</strong>, <strong>seves propietats nutricionals fan d'aquests petits fruits autèntiques bombes antioxidants </strong>. La recol·lecció dels fruits es realitza a mà, són perfectes per a sucs, salses i postres. <br /><br />Les melmelades i sucs de Els Nabius compten a més amb la <strong>certificació de COPAE d'Agricultura Ecològica </strong>i compten amb més d'un 85% de fruita. Han obtingut el Premi Excel·lència a la Innovació en l'any 2012 per a les dones rurals, atorgat pel Ministeri d'Alimentació, Agricultura i Medi Ambient d'Espanya (MAGRAMA).</p>
5,44 €