Formatge Fumat de Pría
Formatge Fumat de Pría
Formatge Fumat de Pría
Formatge Fumat de Pría

Formatge Fumat de Pría

9,98 €
Tax included

Formatge artesanal elaborat a la zona de Llanes, a força de llets pasteuritzades de vaca i ovella, amb lleuger fumat a força de llenya.

Lloc d'origen Pría - Llanes. Zona Oriental. Astúries.
 
ingredients:Llet pasteuritzada de vaca (90%) i d'ovella (10%), sal cómun, quall, ferments làctics, conservadors: lisozima d'ou i E-252.
 

Presentació peça envasada al buit de 600 grs.

 

Notes de tast:Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 55% Formatge artesanal elaborat a la zona de Llanes, a força de llets pasteuritzades de vaca i ovella, amb lleuger fumat a base de llenya. De forma cilíndrica. Textura suau, flexible i elàstica. Mantegós, de sabor agradable amb impregnació de fum, equilibrat. Semitou, gras, amb període de maduració curt.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Ines Granda SL - La Pesa de Pria s / n, 33591 Llanes (Astúries - Espanya)

Conservar entre 3 i 6è C

14 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Fem servir cookies per personalitzar continguts, funcions de mitjans socials i analitzar trànsit. Més info