Escalivada Rosara 345 grs.
escalivada Rosara
Presentació flascó 345 grs.
Es tracta d\\\'un plat típic català. Rosteixen al forn l\\\'albergínia, ceba i pebrots del piquillo, s\\\'amaneix amb oli d\\\'oliva.
Es pot prendre fred oa temperatura ambient o escalfar al forn oa la paella a foc lent . Combina molt bé amb anxoves, oliva negra, formatge fos, orenga, marduix o com a guarnició de peixos i carns.

En Rosara rosteixen els pebrots del vidre amb llenya de faig i els pelen sense aigua, perquè no perdin res del seu meravellós sabor. Després els amaneixen amb oli d\\\'oliva verge. són ideals per acompanyar tot tipus de plats o presos en fred amb pa torrat i un bon vi .
Conserves Artesanes Rosara està situada al cor de la ribera Navarra, al nord d\\\'Espanya. On a la vora del riu Ebre creixen els millors fruits de l\\\'horta, gràcies al clima propici, la fecunda terra i bon fer de la seva gent. Rosara des de la seva fundació el 1986 ha tingut com a objectiu primordial oferir qualitat. La qualitat no només s\\\'aconsegueix seleccionant aquells fruits de reconegut prestigi i amb denominació d\\\'origen com els espàrrecs de Navarra, els pebrots del piquillo de Lodosa o les carxofes de Tudela, a més s\\\'aconsegueix amb una acurada elaboració artesana , Amb tot el que això implica: pelat a mà, envasat sense conservants ni colorants, rostit amb llenya ... etc.