Formatge Afuega'l Pitu Blanc

DOP Formatge Afuega'l Pitu.

Formatgers Artesans

Lloc d'origen Morcín, Riosa, Sant Adrià, Grau, Sales, Pravia, Tineo, Belmonte, Cudillero, Candamo, les Regueras, Murs del Nalón i Soto del Vaixell. Zona Central. Astúries

Ingredients: llet de vaca pasteuritzada, ferments làctics, quall animal, sal.

Presentació peça envasada al buit de 300 grs. (Pes aproximat)

Més detalls

quantity up quantity down

4,95 €

Notes de tast: Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 45% Formatge elaborat amb llet de vaca, de forma troncocònica i color blanc. La consistència de la pasta varia amb el grau de maduració, sent característica una fermesa i adherència mitjana, així com la impossibilitat de realitzar un tall net ja que s'esmicola amb gran facilitat. Sabor lleugerament àcid, poc a res salat. Aroma suau, làctic i amb un lleuger record a llevats, augmentant amb la maduració.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

Productor: Formatgeria Ca Sanchu - La Pumariega nº15, Ambás, 33826 - Grau (Astúries - Espanya)

Conservar entre 4t i 6è C

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Formatge Afuega'l Pitu Blanc

Formatge Afuega'l Pitu Blanc

DOP Formatge Afuega'l Pitu.

Formatgers Artesans

Lloc d'origen Morcín, Riosa, Sant Adrià, Grau, Sales, Pravia, Tineo, Belmonte, Cudillero, Candamo, les Regueras, Murs del Nalón i Soto del Vaixell. Zona Central. Astúries

Ingredients: llet de vaca pasteuritzada, ferments làctics, quall animal, sal.

Presentació peça envasada al buit de 300 grs. (Pes aproximat)

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Formatge Afuega'l Pitu Blanc <p style="text-align: justify;"><span><strong>Notes de tast: </strong><span><span>Sabor Mitjà. Matèria grassa Min. 45% Formatge elaborat amb llet de vaca, de forma troncocònica i color blanc. La consistència de la pasta varia amb el grau de maduració, sent característica una fermesa i adherència mitjana, així com la impossibilitat de realitzar un tall net ja que s'esmicola amb gran facilitat. Sabor lleugerament àcid, poc a res salat. Aroma suau, làctic i amb un lleuger record a llevats, augmentant amb la maduració. </span></span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </span></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Productor: </strong><span>Formatgeria Ca Sanchu - La Pumariega nº15, Ambás, 33826 - Grau (Astúries - Espanya) </span></p> <p style="text-align: justify;"><em><strong>Conservar entre 4t i 6è C </strong></em></p>
4,76 €