formatge Abredo Ampliar

formatge Abredo

Lloc d'origen Abredo - Coaña. Zona Occidental. Astúries.

formatgers Artesans

Matèria grassa Min. 45% semitou, elaboració artesanal a base de llet pasteuritzada de vaca.

ingredients: Llet pasteuritzada de vaca, ferments làctics, clorur càlcic (estabilitzant), quall i sal.

Presentació peça envasada al buit de 600 grs. (Pes aproximat)

Més detalls

quantity up quantity down

7,98 €

Notes de tast:Sabor suau. Cort groc uniforme, tacte suau. Textura llisa, flexible i elàstica. Aromes primaris amb olor de mantega. En boca és fundent, molt soluble, impressió global compacta. Regust persistent, harmoniós, suau i equilibrat. Gras amb període de maduració curt.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor: Formatgeria Artesanal Abredo (Alfonso Rodríguez García) - 33719 Abranedo (Abredo) - Coaña - Astúries (Espanya)

Conservar entre 1º i 8º C

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

formatge Abredo

formatge Abredo

Lloc d'origen Abredo - Coaña. Zona Occidental. Astúries.

formatgers Artesans

Matèria grassa Min. 45% semitou, elaboració artesanal a base de llet pasteuritzada de vaca.

ingredients: Llet pasteuritzada de vaca, ferments làctics, clorur càlcic (estabilitzant), quall i sal.

Presentació peça envasada al buit de 600 grs. (Pes aproximat)

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

formatge Abredo <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Sabor suau. Cort groc uniforme, tacte suau. Textura llisa, flexible i elàstica. Aromes primaris amb olor de mantega. En boca és fundent, molt soluble, impressió global compacta. Regust persistent, harmoniós, suau i equilibrat. Gras amb període de maduració curt.</p> <p style="text-align: justify;"><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </span></p> <p style="text-align: justify;"><strong>productor: </strong><a href="http://www.queseriaartesanalabredo.com/index.php" target="_ blank">Formatgeria Artesanal Abredo (Alfonso Rodríguez García) - 33719 Abranedo (Abredo) - Coaña - Astúries (Espanya)</a></p> <p style="text-align: justify;"><em><strong>Conservar entre 1º i 8º C </strong></em></p>
7,67 €