vi Pètals
DOP Bierzo
Varietat: Mencía
Descendents de J. Palacios, SL Adreça: Chao Do Pando, 1 - 24514 Corullón. Lleó
Grau alcohòlic: 14% vol.
conté SULFITS
Elaborat amb raïms de la varietat Mencía i envellit 4 mesos en bótes de roure. Produït per Ricardo Pérez Palacios i Álvaro Palacios al seu celler berciana, descendents de J. Palacios. Reposa durant 4 mesos en bótes de roure francès.
Notes de tast:Profund picota, fosc. Rivets morats i de capa mitja-alta. Bona llàgrima. Marcat i elegant caràcter varietal. Molta fruita vermella i negra molt madura acompanyada d'intenses i aromàtiques notes florals. En obrir-se, es torna més complex apareixent una sorprenent mineralitat i suaus i elegants torrats i fumats. Lleuger fons que ens recorden matolls, sotabosc. un vi expressiu, molt saborós. Bon atac, ampli, amb un llarg recorregut vellutat, fresc, intens. Molta fruita i molta flor matisada amb llamineres notes especiades. Bona acidesa i tanins polits. Bon final amb una persistència més que correcta i molt agradable. Un vi que sedueix. És recomanable decantar mitja hora abans de servir.