Formatge La Peral Ampliar

Formatge La Peral

Lloc d'origen Illas. Zona Central. Astúries.

Formatge elaborat artesanalment amb llet pasteuritzada de vaca

ingredients:Llet pasteuritzada de vaca, sal, quall, ferments làctics, estabilitzador (E-509) clorur càlcic i penicillium.

Presentació peça envasada al buit de 500 grs. Pes aproximat.

Més detalls

quantity up quantity down

7,80 €

Notes de tast:Sabor Blava. Matèria grassa Min. 55% Elaborat artesanalment amb llet pasteuritzada de vaca. De forma cilíndrica. Cort groc vetejat blau-verdós, d'intensitat variable, tacte suau i humit. Aromes intenses de maduració units a floridura. La maduració pot arribar a quatre mesos. En boca, fundent, sabors intensos i relativament complexos, impressió global pastosa. Regust amb tendència atenuant. Semitou a tou.

Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut.

productor:Formatges La Peral, SL - Forcón, 60 Laperal - 33414 Illas (Astúries - Espanya)

Conservar entre 4t i 6è C

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

Formatge La Peral

Formatge La Peral

Lloc d'origen Illas. Zona Central. Astúries.

Formatge elaborat artesanalment amb llet pasteuritzada de vaca

ingredients:Llet pasteuritzada de vaca, sal, quall, ferments làctics, estabilitzador (E-509) clorur càlcic i penicillium.

Presentació peça envasada al buit de 500 grs. Pes aproximat.

Escriviu el vostre comentari

Customers who bought this product also bought:

Formatge La Peral <p style="text-align: justify;"><strong>Notes de tast:</strong>Sabor Blava. Matèria grassa Min. 55% Elaborat artesanalment amb llet pasteuritzada de vaca. De forma cilíndrica. Cort groc vetejat blau-verdós, d'intensitat variable, tacte suau i humit. Aromes intenses de maduració units a floridura. La maduració pot arribar a quatre mesos. En boca, fundent, sabors intensos i relativament complexos, impressió global pastosa. Regust amb tendència atenuant. Semitou a tou.</p> <p style="text-align: justify;"><span><span>Astúries posseeix en el seu territori una de les majors taques formatgeres d'Europa. En la seva elaboració intervenen llets de vaca, ovella o cabra, soles o barrejades entre si. Els tipus de formatge resultants són molt variats, des de suaus i cremosos fins forts i picants, fumats, frescos, de pasta dura, tova o veteada, etc. L'activitat formatgera, en els seus orígens, es va fer pràcticament imprescindible per la necessitat que hi havia, llavors, d'aconseguir un mètode segur de conservació per a uns excedents de llet, que d'altra manera, resultava complicat utilitzar en una regió de tan complexa orografia i població dispersa. Aquesta tradició formatgera s'ha mantingut. </span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span><strong>productor:</strong>Formatges La Peral, SL - Forcón, 60 Laperal - 33414 Illas (Astúries - Espanya) </span></p> <p style="text-align: justify;"><em><strong>Conservar entre 4t i 6è C </strong></em></p>
7,50 €